ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

Μόνο απορίες δημιουργεί στους υποψηφίους και στους πολίτες η ξαφνική ακύρωση δύο τηλεοπτικών συζητήσεων (τηλεμαχιών) μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Βόλου. Ενημερώνουμε τους δημότες ότι,  ενώ είχαμε δεχθεί τις ανάλογες προσκλήσεις στις οποίες απαντήσαμε καταφατικά, ξαφνικά χθες λάβαμε ενημέρωση ακύρωσης των συγκεκριμένων συζητήσεων!
Πληροφορηθήκαμε από τους επικεφαλής δύο ακόμη συνδυασμών, τον κ.  Α. Νάνο  και τον κ. Μ. Πατσιαντά ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και με εκείνους.
Αναπάντητο μένει, λοιπόν,  το ερώτημα, ποιος υποψήφιος δήμαρχος αποφεύγει το διάλογο μπροστά στους πολίτες του Βόλου. Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί και πρώτοι απ’ όλους οι πολίτες καταλαβαίνουν για ποιους λόγους την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου οι δημότες του μεγαλύτερου δήμου της Θεσσαλίας δεν θα έχουν την ευκαιρία να κρίνουν τις θέσεις και τις προτάσεις των υποψηφίων  δημάρχων, δεδομένου ότι οι δύο τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας, Πέμπτη και Παρασκευή,  με το βεβαρυμμένο για τους υποψηφίους πρόγραμμα  καθιστούν αδύνατη κάθε κοινή εμφάνιση. Κρίμα που κάποιοι  εμπόδισαν  Κρίμα που κάποιοι εμπόδισαν έναν ουσιαστικό και εφ΄  όλης τη ύλης τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Βόλου. 

Σχόλια