Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

Μόνο απορίες δημιουργεί στους υποψηφίους και στους πολίτες η ξαφνική ακύρωση δύο τηλεοπτικών συζητήσεων (τηλεμαχιών) μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Βόλου. Ενημερώνουμε τους δημότες ότι,  ενώ είχαμε δεχθεί τις ανάλογες προσκλήσεις στις οποίες απαντήσαμε καταφατικά, ξαφνικά χθες λάβαμε ενημέρωση ακύρωσης των συγκεκριμένων συζητήσεων!
Πληροφορηθήκαμε από τους επικεφαλής δύο ακόμη συνδυασμών, τον κ.  Α. Νάνο  και τον κ. Μ. Πατσιαντά ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και με εκείνους.
Αναπάντητο μένει, λοιπόν,  το ερώτημα, ποιος υποψήφιος δήμαρχος αποφεύγει το διάλογο μπροστά στους πολίτες του Βόλου. Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί και πρώτοι απ’ όλους οι πολίτες καταλαβαίνουν για ποιους λόγους την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου οι δημότες του μεγαλύτερου δήμου της Θεσσαλίας δεν θα έχουν την ευκαιρία να κρίνουν τις θέσεις και τις προτάσεις των υποψηφίων  δημάρχων, δεδομένου ότι οι δύο τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας, Πέμπτη και Παρασκευή,  με το βεβαρυμμένο για τους υποψηφίους πρόγραμμα  καθιστούν αδύνατη κάθε κοινή εμφάνιση. Κρίμα που κάποιοι  εμπόδισαν  Κρίμα που κάποιοι εμπόδισαν έναν ουσιαστικό και εφ΄  όλης τη ύλης τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.