Ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της Κυριακής

Κανείς δεν μπορεί ούτε να παραφράσει ούτε να αλλοιώσει το μήνυμα των πολιτών. Και το μήνυμα που έστειλαν μέσα από τις κάλπες είναι αδιαμφισβήτητο: η χώρα πρέπει να αλλάξει πορεία, χρειάζεται πραγματική αλλαγή πολιτικής.
Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός επιμένει μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του να κάνει πως δεν κατάλαβε τι ψήφισε ο ελληνικός λαός. Και κάνει απέλπιδες προσπάθειες να αποπολιτικοποιήσει τη σημασία των εκλογών.
Γι αυτό οι πολίτες πρέπει να του στείλουν ακόμα πιο εκκωφαντικά το ισχυρό μήνυμα για αλλαγή πορείας.
Και στον επαναληπτικό γύρο ισχυροποιούμε το μήνυμα που εστάλη στην κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή των εκλογών σε ολόκληρη την Ελλάδα, καταψηφίζοντας τους εκπροσώπους της κυβέρνησης που αντιμετωπίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Η στήριξη στο πρόσωπο του Θανάση Χειμάρα αποτελεί το ισχυρό μήνυμα που αρνείται να λάβει ο κ. Παπανδρέου από τους Στερεοελλαδίτες. Η στήριξη των υποψηφίων Δημάρχων της Νέας Δημοκρατίας, είναι το ισχυρό ανάχωμα απέναντι σε μια αποδεκατισμένη και ανήμπορη Τοπική Αυτοδιοίκηση που επιβάλλει η λογική του Μνημονίου.
Υπερψηφίζουμε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα και τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας σε όλους του Δήμους του νομού μας.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ






Σχόλια

  1. Γιατι κατεβασες την αναρτηση με τον Αγοραστο? Δρν σου αρεσε το σχολιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστο, την αναρτηση για τον Αγοραστο την εστειλες στο αδελφακι δεξι εξτρεμ http://dexiextrem.blogspot.com/2010/11/blog-post_5057.html#comments
    Αλλα εγινεε λαθος στην επικεφαλιδα που γραφει για Σγουρο.
    Βεβαια ακομα περιμενω απαντηση για τα
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_3940.html
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_6273.html
    Εκτος και κατεβασεις και αυτη την αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.