Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλο κόλπο για να βολευτούν στο Δημόσιο, «πράσινα» στελέχη καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος

ΑΝ  ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ  ΠΕΡΠΑΤΑ… 
Παρασκευή συζήτηση στο Patras Palace και αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος.
Βόλεμα  «πράσινων» φίλων και στελεχών του  ΠΑΣΟΚ σε Υπηρεσίες της Εκπαίδευσης  με το καινούριο κόλπο της μοριοδότησης…της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου, καταγγέλλει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή και δημοσιεύματα για την κατάργηση της πολυσυζητημένης συνέντευξης για πρόσληψη στο Δημόσιο.
 Ο  κ. Νικολόπουλος, καταγγέλλει ότι την μοριοδότηση με το νέο σύστημα, απέσπασαν γνωστοί και «παραδοσιακοί» φίλοι και στελέχη της ΠΑΣΚΕ, σε βάρος των άλλων προσόντων.
«Ποιες  είναι τελικά οι πιο αξιοκρατικές επιλογές στελεχών της εκπαίδευσης μετά την αφαίρεση της πολυσυζητημένης συνέντευξης παρά το ότι διεθνώς, αποτελεί κύριο κριτήριο, είστε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα; Η Κυβέρνηση, υιοθετώντας την «προσωπικότητα»-γενική συγκρότηση με 15 μονάδες για να αντικατασταθεί η… αμφισβητούμενη «κομματική» και «κυνηγημένη» συνέντευξη, γεννά εύλογες απορίες και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της μοριοδότησης με 15 μονάδες, όταν στο διδακτορικό δίπλωμα δίδονται έξι μονάδες, ενώ στον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μόνον τέσσερις μονάδες», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.
Ο κ. Νικολόπουλος καλεί την Υπουργό να παρουσιάσει  τα αποτελέσματα με το νέο σύστημα  και να καταθέσει πίνακα κατάταξης στελεχών μετά την αξιολόγηση με το νέο σύστημα αλλά και να καταθέσει πίνακα στον οποίο περιλαμβάνονται εκείνοι που έμειναν εκτός επιλογής, με διδακτορικό και μεταπτυχιακό…
Τέλος οριστικοποιήθηκε ο χώρος και  ο χρόνος της ευρείας συνάντησης των στελεχών συνεργατών και εθελοντών  του πολιτικού γραφείου του Νίκου  Νικολόπουλου με θέμα την αποτίμηση  του εκλογικού αποτελέσματος  στην Πάτρα, την Αχαία και την Δυτική Ελλάδα.
Χρόνια  τώρα ο Βουλευτής πάντα μετά από  κάθε εκλογική αναμέτρηση πραγματοποιεί  μία παρόμοια πλατιά ολομέλεια. Θέλει  να ακούει το παλμό της βάσης και  να συζητά με την βάση. Προτιμά αυτήν  να εκφράζει και όχι να την χειραγωγεί. Προτιμά να εκφράζεται και μετά να μιλά. Προτιμά να είναι ο εντολοδόχος και όχι ο εντολέας με αυτό το περιεχό9μενο γίνεται η πρόσκληση της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Patras Palace στις 08.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.