ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Με αξιωματικούς των σωμάτων ασφαλείας συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή στο πλαίσιο της επικοινωνίας της με εκπροσώπους φορέων και δημοσίων οργανισμών . Σκοπός της επίσκεψης της κυρίας Μακρή ήταν να ενημερωθεί για το σημαντικό έργο που επιτελούν τα σώματα ασφαλείας στην προσπάθεια προστασίας θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών. Η κα Ζέττα Μακρή τόνισε την ανάγκη υποστήριξης του θεσμικού ρόλου των σωμάτων ασφαλείας,  προκειμένου η προστασία και η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του πολίτη που αποτελούν ύψιστο κοινωνικό αγαθό να διασφαλίζονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Πιο συγκεκριμένα η υποψήφια δήμαρχος Ζέττα Μακρή βρέθηκε αρχικά στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου , όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις αρμοδιότητες του πυροσβεστικού σώματος , για θέματα πυρασφάλειας και εξοπλισμού και για τις ιδιαιτερότητες της πυρόσβεσης στο πολεοδομικό συγκρότημα. 
Η κυρία Μακρή εξήρε το έργο των πυροσβεστών , οι οποίοι υπερασπίζονται τους  πολίτες  και το φυσικό περιβάλλον θέτοντας σε κίνδυνο συχνά ακόμη και την ίδια τους την ζωή. «Στο πυροσβεστικό σώμα οφείλουμε πολλά. Χάρη στην αυτοθυσία σας αισθανόμαστε ασφαλείς κάθε φορά που η περιουσία μας , η ζωή μας και ο φυσικός πλούτος του τόπου μας εκτίθενται σε κίνδυνο. Γι αυτό σας ευχαριστούμε !»,  είπε μεταξύ άλλων η Ζέττα Μακρή , στην οποία κοινοποιήθηκε το αίτημα για μεταστέγαση του κτιρίου της υπηρεσίας εκτός του κεντρικού ιστού της πόλης,  καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης του σώματος με έμψυχο υλικό.
   Επισκέψεις πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Βόλου και στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας αλλά και στα Αστυνομικά Τμήματα του Αγίου Νικολάου και της Νέας Ιωνίας,  προκειμένου να συνομιλήσει με αστυνομικούς για τα κρίσιμα θέματα της πρόληψης και της καταστολής του εγκλήματος αλλά και της εξασφάλισης τη δημόσιας τάξης. Οι εκπρόσωποι  της Ελληνικής Αστυνομίας εξήγησαν στην κυρία Μακρή πόσο δύσκολο είναι το έργο τους στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εποχής τονίζοντας και αυτοί την ανάγκη για αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού. Στην ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκεται κοντά στον πολίτη ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών με αναβαθμισμένη εκπαίδευση και σύγχρονες αντιεγκληματικές μεθόδους αναφέρθηκε  με επαινετικά λόγια η κα Ζέττα Μακρή , εκφράζοντας ταυτόχρονα την πλήρη εμπιστοσύνη της στο έργο τους.  «Η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών είναι πράγματι αναγκαία. Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε γι αυτό που κάνετε είναι δεδομένη . Εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο,  ώστε  οι πολίτες να νιώθουν ότι προστατεύονται από κάθε εγκληματική ενέργεια ! Στον αγώνα που δίνετε καθημερινά η πολιτεία οφείλει να είναι σύμμαχός σας»,  υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Βόλου απευθυνόμενη στους αστυνομικούς που την υποδέχτηκαν και την καλωσόρισαν στο χώρο εργασίας τους.

Σχόλια