Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

Άρχισε η προσπάθεια δεντροφύτευσης  από την Ζέττα Μακρή και τους συνεργάτες της σε περιοχές του Δήμου Βόλου με σκοπό όχι μόνο να ενισχυθεί ο αριθμός των δέντρων της πόλης αλλά κυρίως να σταλεί ένα σημαντικό μήνυμα στους πολίτες για το πώς ο συνδυασμός ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ αντιλαμβάνεται την σχέση που πρέπει να έχει η νέα Δημοτική Αρχή με το περιβάλλον. Αυτή η σχέση δεν πρέπει να περιορίζεται σε απλές τοποθετήσεις υπέρ της προστασίας του φυσικού πλούτου και στείρες εξαγγελίες αλλά να εκφράζεται με έργα και να καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση. Η κυρία Μακρή είχε ανακοινώσει από την αρχή την απόφασή της να μην τυπωθεί το πρόγραμμά της αλλά να διατεθούν τα απαιτούμενα  χρήματα σε δέντρα που θα φυτευθούν σε περιοχές του Δήμου Βόλου. Αυτή η απόφαση υλοποιήθηκε ήδη και θα ολοκληρωθεί με μια σειρά από δεντροφυτεύσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις πρώτες προτεραιότητές μας. Με αυτές τις δεντροφυτεύσεις στόχο έχουμε να παρακινήσουμε τους συμπολίτες μας σε ανάλογες ενέργειες,  δηλώνοντας ότι σημασία δεν έχει τι λέμε για το ζήτημα αυτό αλλά τι πραγματικά κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ έχει γνωστοποιηθεί στους πολίτες μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και επιπροσθέτως είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα www.zettamakri.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.