Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΠΑ.ΣΟ.Κ

Μέγιστο στοίχημα για την Κοινωνία μας συνιστούν οι επαναληπτικές Εκλογές για την περιφέρεια της Αττικής την 14η Νοεμβρίου, διακύβευμα για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ του πολιτικού προσωπικού, για το αν επιθυμούμε νέους ως πρωταγωνιστές και όχι ως ουραγούς και κομπάρσους, για τον αν θέλουμε τους αυτοδημιούργητους και τους άξιους στο προσκήνιο, για το αν θα επενδύσουμε στο Μέλλον σε αυτόφωτες προσωπικότητες και όχι σε προϊόντα του κατεστημένου.

Ο Βασίλης Κικίλιας έχοντας προδιαγραφές και χαρακτηριστικά ανατρεπτικά, ενοχλεί και ταράζει το πολιτικό, οικονομικό και εκδοτικό Καθεστώς. Γι’ αυτό το λόγο τον πολέμησαν, τον πολεμούν και θα τον πολεμούν. Δεν ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Δε του χάρισε ούτε του δώρισε κανείς τίποτα. Αντιθέτως μόχθησε, αγωνίσθηκε και συνεχώς αφουγκράζεται τους Πολίτες, διότι είναι ένας από εμάς. Δεν είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κανενός, γι’ αυτό και ενοχλεί το Σύστημα.

Η Επιλογή του θα αποτελεί δυνατή γροθιά στο υπογάστριο της διαπλοκής, των συμφερόντων, της οικογενειοκρατίας, και της ευνοιοκρατίας.
Θα είναι η πυρακτωμένη λάβα, θα είναι το τσουνάμι για την Κυβέρνηση του Μνημονίου Κατοχής. Θα αποτελεί τη μεγαλύτερη ΗΤΤΑ της Κεντρικής Μνημονιακής Κυβερνητικής Πολιτικής.

Γι’ αυτό όλοι ΜΑΖΙ, συντεταγμένα, δυναμικά και με πάθος ας προστρέξουμε στις Κάλπες να προτάξουμε την Ελπίδα, την Προοπτική για το Αύριο. Να καταδικάσουμε το φθαρμένο, το παλιό, το Χθες. Η εκλογή του Βασίλη Κικίλια να αποτελέσει την αφετηρία αλλαγών, τομών και ρήξεων στο πολιτικό σύστημα και εφαλτήριο ανανέωσης και απελευθέρωσης των ΝΕΩΝ ανθρώπων από τα δεσμά του κατεστημένου, που τους θέλει στη γωνία και στο περιθώριο.

Ψηφίζοντας Βασίλη Κικίλια αποδοκιμάζουμε ταυτόχρονα και την Αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου, που καθημερινώς σφαγιάζει τους Συμπολίτες μας, καταδικάζουμε την Κυβέρνηση της υποδούλωσης στα ξένα συμφέροντα και τον εκλεκτό της, τον μνημόνιο-φύλακα Γιάννη Σγουρό. Ψήφο στον Κικίλια-Μαύρο στον Γιάννη Σγουρό.

Δ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.