Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Επιμήκυνση στην πείνα και στην δυστυχία!

 
Mην ακούτε και μην διαβάζετε τα πληρωμένα παπαγαλάκια της Ελληνικής Δημοσιογραφίας. Η επιμήκυνση σημαίνει ότι θα χαθεί η κυριαρχία του κράτους για πολλά χρόνια και όχι μέχρι το 2013 που υποστήριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο  ψεύτης πρωθυπουργός μας. Η χώρα πλέον οδηγείται στο κρεματόριο. Αν δεν αντιδράσουμε οι απλοί Έλληνες έχουν χαθεί τα πάντα. Μην περιμένετε να σας ενημερώνουν σωστά  οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι εκδότες - καναλάρχες οι οποίοι παίρνουν χρήματα από το ΔΝΤ και την Τρόικα για την προπαγάνδα που κάνουν υπέρ της επιμήκυνσης και υπέρ των μέτρων. (Αυτοί με τη πρώτη ευκαιρία θα μετακομίσουν στα ακριβά σαλέ τους!. Εσείς....;). Έλληνες αντισταθείτε γιατί κάθε μέρα που περνάει χανεται κάθε ελπίδα για μας και τα παιδιά μας.
HORCA  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.