Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Μανιάτης «νίπτει τας χείρας του» για το αβέβαιο μέλλον του ΙΓΜΕ

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για τα προβλήματα του ΙΓΜΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Μανιάτης, στη σημερινή συζήτηση για τα προβλήματα του ΙΓΜΕ, ενημέρωσε την Εθνική Αντιπροσωπεία ότι η λύση των προβλημάτων του ΙΓΜΕ βρίσκεται στα χέρια του συνάδελφού του κ. Σαχινίδη.
Ο κ. Μανιάτης «νίπτει τας χείρας του» για το αβέβαιο μέλλον του ΙΓΜΕ και ουσιαστικά παραπέμπει για τη λύση στον Υφυπουργό Οικονομικών, σαν να μην συμμετέχουν στην ίδια κυβέρνηση και σαν να μην μοιράζονται την ίδια ευθύνη.
Και πέρα από ευχολόγια, δεν έδωσε καμία απάντηση για τα ουσιαστικά προβλήματα:
  • για την υποχρηματοδότηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό
  • για την πρόσληψη του επιστημονικού προσωπικού
  • για την ένταξη των ερευνών του ΙΓΜΕ στο ΕΣΠΑ
Η Νέα Δημοκρατία θα εξαντλήσει τις δυνατότητες που παρέχει ο Κανονισμός της Βουλής ως μέσο πίεσης και θα επανέλθει με νέα Επίκαιρη Ερώτηση για τα θέματα του ΙΓΜΕ προς το συναρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, ώστε, επιτέλους, να βρεθεί μια συγκεκριμένη και βιώσιμη λύση για το Ινστιτούτο και τους εργαζομένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.