Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το ιντερνετ

Με μηδενική σχεδόν συμμετοχή των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό  (63 μόνο σχόλια)!
Περιμένουμε εμείς οι bloggers με μεγάλη αγωνία, να δούμε πώς ακριβώς θα σταματήσετε αυτό το φαινόμενο.
 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης για το νέο θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το διαδίκτυο. Ειδικότερα η σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες και ...

πλέον αναμένεται να παρουσιαστεί η σχετική πρόταση. Υπενθυμίζεται ότι με το νέο νομοθέτημα θα καταβληθεί προσπάθεια να περιοριστούν φαινόμενα στρεβλώσεων, που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του διαδικτύου, ενώ παράλληλα θα ρυθμιστούν ζητήματα που αφορούν στην άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης.

 http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_2916.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.