Τα παραλειπόμενα του «Ντορο-κόμματος»

1) Τα Suv του «συστήματος» των Ντορικών ήταν παρκαρισμένα σε κάθε διαθέσιμο σημείο, σε απόσταση χιλιομέτρων. Προφανώς, χωρίς φόβο ότι θα πάρουν κάποια κλήση, αφού ο περιούσιος και προνομιούχος «Ντορο-λαός» προστατεύεται από την αόρατη δύναμη του Μητσοτακισμού.
2) Λανσαρίστηκε η ιδέα του «Λεβεντο-τροχονόμου». Δηλαδή, ένας με πολιτικά, πίσω από τον πελαγωμένο τροχονόμο που τσεκάρει ποιός πρέπει να στρίψει και ποιός όχι. Με άλλα λόγια, όλο το «σύστημα» ήταν επί ποδός.
3) Αν κάποιος μέσα στο θέατρο φώναζε «Σύντεκνε!», θα γύριζε το 98% των κεφαλιών. Αν πάλι φώναζε «Σύντεκνε, έλα έξω», θα έπρεπε να συλληφθεί για πρόκληση επικίνδυνου συνωστισμού στην έξοδο.
4) Για κάποιο λόγο, όλοι μιλάνε μεταξύ τους συνωμοτικά στο αυτί, κοιτάζοντας καχύποπτα γύρω. Μετά τους Goodfellas, οι «Dorafellas»...
5) Το Θείτσα-Power είναι σοβαρός πολιτικός θεσμός. Π.χ.: Μια από αυτές, φωνάζει στον ρεπόρτερ Βλάχο: «Να τους μετρήσετε σωστά, μην τους βγάλετε λειψούς». Μια άλλη, την ώρα που προσέρχεται η Ντόρα, της φωνάζει «Η Παναγιά Μαζί σου Ντόρα μου!». Η Παναγιά μάλλον δεν ρωτήθηκε ποτέ.

6) Η Ντόρα κατάφερνε να χαμογελάει, να ενθουσιάζεται και να θυμώνει, χωρίς να κάνει την....
παραμικρή ρυτίδα στο μέτωπό της. Η δύναμη της θέλησης ή θεϊκό σημάδι;
7)   Το  «We Will Rock You» των Queen, που ήταν το soundtrack της εκδήλωσης, μάλλον κρύβει κάποιο μήνυμα για τον Αντώνη Σαμαρά. Για τους υπόλοιπους ήταν απλώς μια μαντινάδα με περίεργα λόγια.

8)   Το θέατρο Badminton είναι εξαιρετική κατασκευή. Γιατί, όταν η Ντόρα κατήγγειλε τη διαφθορά, τον κομματισμό και το ρουσφέτι, (ενώ οι «ντορικοί» χειροκροτούσαν από κάτω, συμφωνώντας!), τα τσιμέντα άντεξαν και δεν ράγισαν!

9)   Η ανακοίνωση του νέου κόμματος έγινε τη μέρα που γιορτάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου (τυχαίο;). Δίπλα στο πάρκο Γουδή, απ' όπου ξεκίνησε το κίνημα (τυχαίο;). Απέναντι από το Mega Channel, το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Ερρίκος Ντυνάν (τυχαίο;). Δίπλα σε ένα Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας (τυχαίο;).

10)  Η παγίδα της Ντόρας για εύκολα αστεία είναι προφανής: Π.χ.: το σύμβολο του νέου κόμματος είναι η Ελιά, πράγμα που σου δίνει «έτοιμο γκολ» για το «Ελιά - Ελιά και Ντόρα Φραπελιά»! Και τα αρχικά του «Δ.Σ.» χρησιμοποιούνται ήδη για το Διοικητικό Συμβούλιο» στις εταιρείες!
11) Και μια συμβουλή: Όσοι πήραν αυτό το πλαστικό αναμνηστικό στιλό με το λογότυπο του νέου «Ντοροκόμματος», ας το φυλάξουν καλά. Σε λίγα χρόνια θα πιάνει πολλά σαν συλλεκτικό κομμάτι.



http://citypress-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_284.html
Πρώτο Θέμα

Σχόλια