Οι κόνδορες του ισλαμοφασισμού και οι προβλέψεις εν ενεργεία διπλωμάτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Οι παρακάτω πληροφορίες που σας δίνω είναι για ενημερωσή σας και μπορείτε να τις δημοσιεύεστε, αλλά χωρίς το ονομά μου.
1) Η εκτίμηση μου είναι ότι αναμένεται προβοκάτσια εντός του χειμώνα 2010-2011, που θα προκαλέσει στην Αθήνα αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών και λαθρομεταναστών-Μουσουλμάνων ώστε στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές να επικρατήσει το δόγμα “Μετά το ΠΑΣΟΚ το χάος” κα να σχηματιστεί η “περιπόθητη” κυβέρνηση συνεργασίας ΓΑΠ-Μπακογιάννη-ΛΑΟΣ-Κουβέλη και μερικών “προσωπικοτήτων”.
2) Είχα κάνει παρόμοια εκτίμηση την οποία είχα αποστείλει στο τέως Υπουργό *********** σε σχέση με τα επεισόδια του Μαίου 2009 (σχισμένο Κοράνι), ΠΡΟΤΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ. Έχω ακόμα τα πρακτικά της συζήτησης. Ταυτόχρονα με άρθρα τον Απρίλιο του ίδιου έτους στο περιοδικό *************** είχα προειδοποιήσει δημοσίως και σχετικώς.
Δεν είμαι “Μάντης”. Απλά αναλύω τα δεδομένα που έχω δίχως να επηρρεάζομαί από “έξωθεν πιέσεις”.
3) Ο Μουσουλμάνος-Αιγύπτιος πρόεδρος Ελγαντούρ που έχει γίνει περσόνα των ΜΜΕ, σε σχέση με το τζαμί χρησιμοποιείται απο κύκλους που μπορούν να χαρακτηριστούν ως παρακρατικοί. Ο ίδιος δεν είναι άτομο ιδιαίτερης ευφυίας. Μόλις τελειώσει ο ρόλος του, θα τον “αδειάσουν”.
4) Η μαζική έλευση Μαροκινών-Αλγερινών στην Ελλάδα, προωθε’ιται με την άμεση στήριξη του Τουρκικού κράτους. Δεν είναι βλάκες οι άνθρωποι να πάνε στο Παρίσι μέσω Αθήνας. Προορίζονται για όσο το δυνατόν “μόνιμη εγκατάσταση”. Οι Μαροκινοί-Αλγερινοί είναι δυναμίτης για την Αθήνα και σε σχέση με όσα ανέφερα παραπάνω.
5) Βγήκε η ετήσια έκδοση “θρησκευτικών ελευθεριών” του Αμερικανικού ΥΠΕΞ και το κεφάλαιο για την Ελλάδα μπορείτε να το διαβάσετε εδω:
http://www.drougos.gr/?p=9136
Στις τελευταίες παραγράφους αναφέρονται συγκεκριμένες δραστηριότητες Αμερικανών διπλωματών σε σχέση με την “θρησκευτική ελευθερία” το περασμένο έτος στην Ελλάδα.
Λόγου χάρη
Embassy officers met regularly with Islamic NGOs….In September 2009 the ambassador and the consul general in Thessaloniki hosted separate iftars (an evening meal during Ramadan) for religious leaders, government officials, and members of the diplomatic community to commemorate the Islamic holy month of Ramadan…..U.S. officials promoted and supported initiatives related to religious freedom and used the International Visitor Program to introduce Muslim community leaders to the United States and their American counterparts“.
Μια απλή δημοσιογραφική έρευνα μπορεί να αποκαλύψει ποιοί “Muslim community leaders” και ποιές “Islamic NGOs” από την Ελλάδα λαμβάνουν βοήθεια και συναντώνται σε τακτική βάση με Αμερικανούς διπλωμάτες. Τα ονόματα που θα βγούν μπορούν να συνδεθούν με οποιεςδήποτε παρελθούσες και μελλοντικές εξελίξεις στη χώρα.
6) Ο μέγας κινδυνος σε μεσο-πρόθεσμο επίπεδο δεν είναι η Αθήνα, αλλά η Βόρεια Ελλάδα. Εάν ακούσετε Έλληνες αξιωματούχους τους επόμενους μήνες να ζητούν να εγκατασταθούν οι λαθραίοι Μουσουλμάνοι σε εγκατελειμένα στρατόπεδα της Βορείου Ελλάδος, δήθεν για να “φύγουν προς τα Βόρεια για να τους ξεφορτωθούμε”, να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι, ποιός και γιατί το λέει. Εάν πάνε στο Βορά, θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Καλή ημέρα σας εύχομαι και καλή δύναμη. Είναι από ότι φαίνεται κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες.
Δ.Ε.
  

Σχόλια