Κάθε ψήφος είναι αναντικατάστατη. Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή στις εκλογές, τόσο ισχυρότερο το ανάχωμα στην πολιτική του Μνημονίου

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συγκέντρωση νίκης, μήνυμα ανατροπής

Συγκέντρωση – μήνυμα της μεγάλης ανατροπής που έρχεται από την Κυριακή στη Θεσσαλία χαρακτήρισε τη χθεσινή στην Καρδίτσα ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Διακοπτόμενος διαρκώς από παρατεταμένα χειροκροτήματα ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε με έμφαση: «Οι Θεσσαλοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, στέλνουν μήνυμα ανατροπής στην πολιτική του Μνημονίου που καταδικάζει την περιφέρειά μας στην ύφεση, την ανεργία, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα, τον φόβο. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες σταμάτησαν τα έργα στον Αχελώο, σταμάτησε η χρηματοδότηση στην Ε-65, σταματά το πρόγραμμα μείωσης της νιτρορύπανσης, οι αποζημιώσεις – ψίχουλα στο βαμβάκι θα δοθούν, αν δοθούν, μετά από 15 μήνες (!), 1 στους 3 νέους είναι άνεργος, οι απολύσεις και τα λουκέτα στην αγορά πληθαίνουν. Κάντε τον θυμό σας ψήφο. Όλοι μαζί οι Θεσσαλοί μπορούμε να στείλουμε μήνυμα ανατροπής εναντίον αυτής της πολιτικής, μπορούν να εκλέξουν περιφερειακή αυτοδιοίκηση να διεκδικεί και να είναι το θεσμικό αντίβαρο της κεντρικής εξουσίας», υπογράμμισε.

Με πολλές νέες και νέους να τον διακόπτουν συνεχώς με χειροκροτήματα και συνθήματα, ο κ. Κώστας Αγοραστός διαβεβαίωσε ότι «απόλυτη προτεραιότητά του είναι η νέα γενιά, το οξυγόνο της ζωής και φορείς νέων ιδεών που είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην οικοδόμηση του νέου θεσμού της αιρετής περιφέρειας».
Εμείς – τόνισε με έμφαση -δεν θέλουμε τους Θεσσαλούς… φοβισμένους. Εμείς δεν θέλουμε την Θεσσαλία της… σιωπής, δεν θέλουμε την Θεσσαλία χωρίς μέλλον. Εμείς δεν θέλουμε μια «χαμένη γενιά», δεν θέλουμε τους νέους μας, να έχουν να διαλέξουν μεταξύ της ανεργίας και της ακούσιας μετανάστευσης. Εμείς θέλουμε τους νέους πρωτοπόρους στη νέα Θεσσαλία που όλοι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε. Θέλουμε και δεσμευόμαστε να εργαστούμε ώστε οι νέοι μας να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για εργασία και μόρφωση στον τόπο μας».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός υπογράμμισε ότι «κάθε ψήφος έχει δύναμη, κάθε ψήφος έχει αξία, κάθε ψήφος είναι αναντικατάστατη. Η αποχή διευκολύνει μόνο εκείνους που δημιουργούν τα προβλήματα των πολιτών, μόνο εκείνους που «βλέπουν» τις περιφερειακές εκλογές ως νομιμοποιητική βάση για νέα, πιο σκληρά και πιο επώδυνα μέτρα. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο ισχυρότερο θα είναι το ανάχωμα στην πολιτική του Μνημονίου».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός επανέλαβε την δέσμευσή του να μην επιβάλλει κανένα νέο φόρο ή εισφορά, ενώ κατέστησε σαφές ότι στόχος του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρης της Θεσσαλίας με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής.

Σχόλια