Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Διαστάσεις Λερναίας Ύδρας έχουν πάρει οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που αποκαλύπτονται σταδιακά σε καίριες στιγμές όπως αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Βάσει λοιπόν του νέου σχεδιασμού ελέω Καλλικράτη, συγκεκριμένα για την Αττική, θεσμοθετημένος παραλήπτης των αποτελεσμάτων των εκλογών, αποτελεί η (υπερ)νομαρχία. Δηλαδή ο κύριος Σγουρός! Με απλά λόγια, ο κυβερνητικός υποψήφιος κύριος Σγουρός (η διοίκηση του δηλαδή) θα είναι αυτός που θα παραλαμβάνει τα πρωτογενή αποτελέσματα…
Δείτε τώρα τη συνέχεια: Ανακοινώθηκε ότι κατά τη διαδικασία συγκέντρωσης και μετάδοσης των
αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών στο κτίριο του Νομαρχιακού
Διαμερίσματος Αθηνών (Συγγρού 88) θα δικαιούται να παρευρίσκεται μόνον ο νυν Νομάρχης Αθήνας!!!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ!

Με λίγα λόγια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα στέλνουν τα τηλεγραφήματα των αποτελεσμάτων στο κτίριο της Συγγρού 88 και εκεί θα είναι μόνο!!! ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε εκπροσώπους άλλων συνδυασμών!!!!
Οι εκπρόσωποι των συνδυασμών θα παρακολουθούν τα αποτελέσματα στην συνέχεια της διαδικασίας σε άλλο κτίριο της Νομαρχίας εφόσον έχουν περάσει τα τηλεγράφηματα πρώτα από το Νομαρχιακό διαμέρισμα της Συγγρού.
Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, μιλάμε για μία εξωφρενική μεθόδευση που δεν πρέπει να επιτραπεί με κανέναν τρόπο από τους υπολοίπους υποψηφίους!
Ναι μεν (εκλογική) πενία τέχνας κατεργάζεται, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ!
Με πληροφορίες από το Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.