Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Προσοχή...Αύριο δεν ψηφίζουν στις Περιφερειακές εκλογές οι αλλοδαποί..


Αυτό, γιατί τη προηγούμενη βδομάδα είχαμε πολλές καταγγελίες από εκλογικούς αντιπροσώπους πως πολίτες άλλων κρατών της Ε.Ε. οι ομογενείς και νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα και υπήκοοι τρίτων χωρών...μπορούν να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές και ΟΧΙ όμως για τις Περιφερειακές Εκλογές. 

http://kikiliasvasilis.blogspot.com/2010/11/blog-post_13.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτα ο Κοκολιας να τα πει στον Νικητα που πολιτογραφουσε τους Βουλγαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.