"ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ" : Ο (και) ποιητής Τηλέμαχος Χυτήρης συνοδεύει τον Γιώργο Μπόμπολα στο τραπέζι του Γιώργου Παπανδρέου.





Παρασκευή πρωί, γύρω στις 12, στο καφέ του ξενοδοχείου "Πεντελικόν".


Ο Γιώργος Τράγκας απολάμβανε τον καφέ του με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.


Σε κάποια στιγμή ο εκδότης της "Χώρας" ακούστηκε να λέει στον συνομιλητή του>

-Ρε Θόδωρα, στο λόγο της αντρικής σου τιμής, ξέρεις τι έχει αυτή η αγορίνα ο Καραμανλής και δεν μιλάει;
Τι έχει η αγορίνα, ποιο είναι το προβλημά του επιτέλους;


Πριν προλάβει ν απαντήσει ο Ρουσόπουλος, μια φιγούρα από την ηρωική εποχή της Μιμής, έκανε την εμφάνισή της στο "Πεντελικόν".

Ήταν ο ποιητής Τηλέμαχος Χυτήρης.

Ξοπίσω του ο μεγαλοεπιχειρηματίας (φίλος του Γιώργου Σουφλιά), Γιώργος Μπόμπολας.

Ο Τράγκας έπαθε τη πλάκα του.

-Θου κύριε! Ρε Θόδωρα, ήρθαμε για ένα καφεδάκι και πέσαμε πάνω στους νταβατζήδες. Ρε τι γίνεται στη Μποτσουάνα...

Πριν ολοκληρώσει τη Μποτσουάνα, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο λαοπρόβλητος.

Ο Μπόμπολας και ο Παπανδρέου, δεν θα μπορούσαν να πετύχουν πιο διακριτικό μέρος για ραντεβού.

Εκτός από τον Τράγκα και τον Ρουσόπουλο, βρισκόταν εκεί, οι φοβεροί ρεπόρτερς του "Πρώτου Θέματος", ο Βασίλης Γούλας και η Ηλιάνα Γαβαλά.

Σε λίγο θα υπήρχε και φωτογραφικό υλικό (στο "ΘΕΜΑ" που κυκλοφορεί)  από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μπόμπολα, τον οποίο συνέδευε ο "αρμόδιος" υπουργός και ποιητής Τηλέμαχος Χυτήρης.













Σχόλια

  1. δεν οφείλει ο πρωθυπουργός και ο διαμεσολαβητής ποιητής να μας εξηγήσουν το νοημα της συνάντησής στους με τον ΜΕΓΑλοεργολάβο καναλάρχη λίγες ωρες πριν στηθούνε οι κάλπες? Παιδιά επρεπε το σχετικό link να το ειχατε ηδη διαβιβάσει σε όλα τα ΜΜΕ για να δουμε ποιοί θα το κάνουνε γαργάρα (ενας απο αυτούς ηταν ο Χατζηπαπάρας που το επνιξε οταν ο Τράγκας χτες στο δελτίο το εβγαλε στον αέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.