Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτη ενέργεια υποψηφίου με συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα! Έβγαλε προϊόν υποκλοπής στη δημοσιότητα!

Η καταγγελία που ακολουθεί, εάν ισχύει είναι το λιγότερο εξωφρενική. Εάν ο εισαγγελέας δεν επέμβει ΑΜΕΣΑ, θα μιλάμε για ένα παρακράτος που λειτουργεί με την ανοχή της κυβέρνησης. Είναι από την αριστερή Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα” και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια:

Απαράδεκτη ενέργεια υποκλοπής και ψηφοθηρίας

Με αφορμή την ηχογραφημένη συνομιλία που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο σε blog υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού “Βύρωνας – Καθαρή επιλογή” του Παναγιώτη Κόνσουλα, η Στάση Βύρωνα καταδικάζει απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια η οποία άλλωστε είναι προϊόν υποκλοπής και συρραφής που θυμίζει άλλες εποχές.
Η ενέργεια αυτή δηλητηριάζει τον προεκλογικό αγώνα και την πολιτική ζωή του Δήμου μας, εμπλέκοντας μάλιστα και εργαζόμενους του Δήμου.
Όσον δε αφορά την ουσία, φαίνεται δεν ασχολείται σοβαρά με τη διαφάνεια , αλλά τη χρησιμοποιεί ως άλλοθι ψηφοθηρίας.
Βύρωνας, 11 Νοεμβρίου 2010

1 σχόλιο:

 1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????????
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ???????
  ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ????
  ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!!!

  Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.