Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Και τωρα υποχρεωτικά: Ξεκινούν οι μετατάξεις των υπαλλήλων των Νομαρχιών στους δήμους. Η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Αρχίζουν και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20-12-2010, οι υποχρεωτικές αυτή τη φορά μετατάξεις των υπαλλήλων νομαρχιών προς τους δήμους. Η διαδικασία των εθελοντικών μετατάξεων που προηγήθηκε το καλοκαίρι δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών , το προσωπικό που υπηρετεί σε οργανικές μονάδες μετατάσσεται σε Δήμους στους οποίους περνούν και οι αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Οι υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά στο Δήμο της έδρας του νομού ή εντός των ορίων του νομού, ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι μετατάσσονται σε συναφείς κλάδους και ειδικότητες.

Κατεβάστε την σχετική εγκύκλιο πατωντας ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ_ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ
Διαβάστε για τις μετατάξεις των υπαλλήλων περιφερειών http://e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3836


http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3847 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.