Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Επιμήκυνση ή Νέο Δάνειο;;

Όλα τα κανάλια, ο τύπος και η κυβέρνηση μιλάνε και πανηγυρίζουν,  για την φημολογούμενη παράταση ή επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου.
Πανηγυρίζουν λες και θα μας αφήσουν ήσυχους, λες και δεν θα μας ελέγχουν, λες και δεν θα ισχύουν τα ίδια μέτρα, οι περικοπές και η λιτότητα, λες και δεν θα υπογραφεί νέα συμφωνία...
Στο video που ακολουθεί, ο κ. Πεταλωτής μιλάει  για Επιμήκυνση των αποπληρωμών του δανείου μας και μόνο !!
Δείτε όμως προσεκτικά τι είπε ο επικεφαλής του κλιμακιου του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.
Ο Τόμσεν εκτός από την μεγαλύτερη περίοδο αποπληρωμής, μίλησε και για περίπτωση εναλλακτική !!!
"Να δώσουμε συμπληρωματικά δάνεια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.