Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

«Ομάδες συμφερόντων» ο Ελληνικός λαός ;

Σε πλήρη σύγχυση ο Παπανδρέου. Στην συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό «Panorama» είπε: (αντιγράφω από το pasok.gr)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Σε περίπτωση αρνητικής ψήφου στην Κυβέρνηση, όπως προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις, εσείς απειλείτε με διάλυση της Βουλής. Πρόκειται για προπαγάνδα;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Όχι, πρόκειται για απτή πραγματικότητα. Αν οι ομάδες συμφερόντων, που επλήγησαν από τις μεταρρυθμίσεις, πουν «φτάνει, πρέπει να σταματήσουν οι αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη», τότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να ζητήσω την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.

Εντελώς ασυνάρτητη δήλωση γιατί σε περίπτωση αρνητικής ψήφου, η κυβέρνηση θα έχει καταψηφιστεί από τον Ελληνικό λαό και όχι από τις ομάδες συμφερόντων. Και τότε τι νόημα έχει να ξαναζητήσει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού;
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα. Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.