Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Καληνύχτα Ελλάδα…… Αντίο Έλληνες

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και τις επιλογές των ψηφοφόρων (αλλά και αυτών που προτίμησαν την αποχή) είναι βέβαιο ότι δεν αξίζει να θυσιαστεί κάποιος για τη χώρα αυτή. Είναι πλέον εμφανές ότι οι νέο-Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους υπέροχους πατριώτες Έλληνες που περπάτησαν τη γη αυτή. Έρχονται πολλά δεινά για την Ελλάδα και τους Έλληνες και είναι κρίμα που βάζουν όλοι το προσωπικό τους συμφέρων και την καλοπέραση πάνω από τα συμφέροντα της πατρίδας. Είχαμε ως Έλληνες την ευκαιρία να δώσουμε ένα...
ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που κυβερνούν, αλλά προτιμήσαμε τον φραπέ και την αδιαφορία. Δυστυχώς η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος πάει για αφανισμό και κάνεις δεν ενδιαφέρεται.

Πρέπει επιτέλους να δεχτούμε ότι η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος φτάνει στο τέλος του.
Με μαθηματική ακρίβεια και τους προδότες που κυβερνούν, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα, όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Καληνύχτα Ελλάδα…… Αντίο Έλληνες


http://citypress-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_1312.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.