Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Τρίκαλα: Αρωγή σε πληγέντες από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Επιτροπές για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν ιδιοκτήτες από πλημμύρες και κατολισθήσεις στους Δήμους Καστανιάς, Κλεινοβού, Καλλιδένδρου, Πιαλείων, Βασιλικής, Καλαμπάκας και Χασίων ανακοίνωσε ότι συγκροτεί η Νομαρχία Τρικάλων.
Κλιμάκια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης μετά από αυτοψία που πραγματοποίησαν στους παραπάνω Δήμους διαπίστωσαν ότι τα φαινόμενα κατολισθήσεων βρίσκονται σε έξαρση με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνοε καταρρεύσεις οικημάτων, ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί και εκκένωση ορισμένων ιδιοκτησιών.

Μετά από παρέμβαση του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. ανακοινώνωσε ότι δίδεται η δυνατότητα παροχής στεγαστικής συνδρομής, δωρεάν κρατική αρωγή και δάνεια, στους πληγέντες ιδιοκτήτες. 

http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1899835

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.