Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Η εφημερίδες βουλιάζουν,οι εκδότες βουλιάζουν, με τον Παπανδρέου να τους κρατάει τον ορό της κρατικής διαφήμισης!O δειλός Παπανδρέου κρατώντας τον ορό της κρατικής διαφήμισης πάνω από το κρεβάτι της Εντατικής, όπου νοσηλεύονται οι νταβατζήδες εκδότες, επιχειρεί να τους διασώσει με τον αστείο υπουργικό συμβούλιο, να κρατάει τις πάπιες.


Ο ίδιος δειλός πρωθυπουργός απέναντι στους νταβατζήδες, έρχεται να καταργήσει τον φόρο 20% που δήθεν θα επέβαλλε στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες πολίτες βγαίνουν από τον λήθαργο και εκδικούνται τους νταβατζήδες-όλους δίχως εξαίρεση. 

Σταματάνε ν αγοράζουν τις κυριακάτικες εφημερίδες τους. 

Σταματάνε το γελοίο θέαμα να τρέχουν με τις παντούφλες μιτσούκο στα περίπτερα (και τη πεθερά στο πίσω κάθισμα μαζί με τον ψεύτικο σκύλο που κουνάει το κεφάλι) για να πάρουν τις προσφορές, σαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς.

Σταματάνε επιτέλους να συμβάλλουν στον ξιπασμό και την απαξίωσή τους.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τους υγιείς επιχειρηματίες της χώρας, τους μη διαπλεκόμενους, να σταματήσουν να διαφημίζουν τα προιόντα τους στα ξιπασμένα κανάλια και στις εφημερίδες τους.

Αφήστε αυτό το θλιβερό προνόμιο στους κρατικούς παρασιστικούς Οργανισμούς και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που χρηματοδοτεί τους νταβατζήδες.

Δείτε τι πούλησαν οι νταβατζήδες την Κυριακή από το καλά ενημερωμένοΕnimerosi 24>
http://elpidablog.blogspot.com/2010/11/blog-post_2024.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.