Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

κ. Παπατόλια: Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Μαγνησία.Παπατόλιας: "Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι η Μαγνησία ήταν και θα παραμείνει για πάντα το σπίτι μας "
"φύγαμε από το σπίτι μας..όλες οι δράσεις που ανέλαβε η ΝΑΜ στη Μαγνησία είναι η βάση και για όσα σχεδιάζει για την Περιφέρεια.."  
Σύμφωνα με άρθρα του volos press και του magnesia news.gr ο κ. Παπατόλιας δήλωσε:
"Δικό μου το λάθος» ανάφερε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απ. Παπατόλιας κάνοντας την αυτοκριτική του για το χαμηλό αποτέλεσμα που έφερε στη Μαγνησία. Όπως χαρακτηριστικά είπε «στην προσπάθεια να εμπεδώσει σε όλους την περιφερειακή συνείδηση, έδωσε την εντύπωση ότι «φύγαμε από το σπίτι μας».
Ο κ. Παπατόλιας όπως χαρακτηριστικά είπε έλαβε το μήνυμα επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως όλες οι δράσεις που ανέλαβε η ΝΑΜ στη Μαγνησία είναι η βάση και για όσα σχεδιάζει για την Περιφέρεια.."


Τι εννοεί άραγε ο υποψήφιος;;
Έχει κάποια κρυφή ατζέντα;;
Σκέφτεται Θεσσαλικά ή σκέφτεται την Μαγνησία;;
Δεν πρέπει να μας απαντήσει κάποιος;;
κ. Παπατόλια: Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Μαγνησία.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.