Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο. Υποψήφιος άφησε προεκλογικά φυλλάδια στα νεκροταφεία



Για να κερδίσει ψήφους από τους συγγενείς των νεκρών, πέρασε από τους τάφους νεκροταφείου και άφησε τα προεκλογικά του φυλλάδια.
Με έναν πρωτότυπο αλλά κάπως μακάβριο τρόπο, υποψήφιος στα Τρίκαλα, επέκτεινε την προεκλογική του εκστρατεία και στα κοιμητήρια.
Ο συγκεκριμένος υποψήφιος λοιπόν, φέρεται να πήγαινε από τάφο σε τάφο και να άφηνε επάνω ένα κερί και δίπλα, το προεκλογικό του φυλλάδιο. Έκπληκτοι οι συγγενείς των νεκρών που πήγαν το πρωί για να ανάψουν τα καντήλια, βρήκαν πάνω στους τάφους των δικών τους ανθρώπων τα φυλλάδια του κυρίου. Μάλιστα, ο υποψήφιος φέρεται να αγόρασε για αυτή τη δουλειά τουλάχιστον 5.000 κεριά, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδίσει ψήφους από τους συγγενείς των νεκρών.

http://filoksenos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.