Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Άφωνος ο Σύλλογος αποστράτων...


Ωραία και παστρικά
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ρημαγμένου ΜΤΣ διορίζεται από τον κ. υπουργό (αντιστράτηγος εξ ανακλήσεως). Καλώς.
Ο κ. πρόεδρος εισηγείται στο ΔΣ (μέλη ex officio) σκληρά, απαράδεκτα και προκλητικά μέτρα για «οικονομία» (όπως π.χ. κατάργηση των εξόδων κηδείας κ.ά.), τα οποία απορρίπτονται με μειοψηφούντα μόνο τον πρόεδρο, ο οποίος ούτε θέλει να ακούσει για άλλα μέτρα, ήπια και ανεκτά.
Κύριοι της Ένωσης Αποστράτων, ψαχθείτε μήπως υπάρχουν ποινικές ευθύνες και προχωρήστε κι αφήστε τον κ. υπουργό να προστατεύει τους προκατόχους του και να περνάει στις «φιλικές πένες» ότι παίρνετε πολλά.
Γιατί, κύριοι βετεράνοι;
Υπάρχουν βουλευτές παντός χρώματος (όπως π.χ. οι κ. Αλευράς / ΠΑΣΟΚ, Λεονταρίδης / ΝΔ, Γεωργιάδης, Αϊβαλιώτης, Κοραντής / ΛΑΟΣ, Παφίλης / ΚΚΕ) καθώς και δημοσιογραφικές στήλες, που μάχονται για εσάς με ερωτήσεις στη Βουλή, σχόλια κ.ά.
Γιατί τους αγνοείτε και τους αποθαρρύνετε, μη αφιερώνοντας ούτε μία γραμμή, για ενημέρωση των μελών σας, στα πολυσέλιδα έντυπα που κυκλοφορείτε, αλλά παραδίδετε τις σελίδες τους σε απόστρατους για να αναδείξουν το όψιμο συγγραφικό τους ταλέντο;
Έχουμε διαβάσει εκατοντάδες κειμένων για τη στρατηγική αξία του Αιγαίου, τη μάχη των Δερβενακίων κ.ά. Τώρα μάχεστε για τη διάσωση των κατακρεουργημένων συντάξεών σας, για τα στρατιωτικά νοσοκομεία, για την αξιοπρέπειά σας. Εκεί πρέπει να αφιερώνετε τις σελίδες σας, και είναι τόσο πολλές, και σε αυτούς που σας βοηθούν.
Μάθατε ότι σας ετοιμάζουν κατάργηση του βοηθήματος κηδείας; Εις υγείαν σας...
(To Παρον)

http://online-pressblog.blogspot.com/2010/11/blog-post_2573.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.