Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Στον α΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες μίλησαν!

Και το μήνυμα που έστειλαν μέσα από τις κάλπες είναι αδιαμφισβήτητο. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία καταδίκασαν την αδιέξοδη, και επώδυνη για τους πολλούς, πολιτική του Μνημονίου και τον πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό του πρωθυπουργού προς την κοινωνία.
Μπροστά στη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών καλούμε τους πολίτες να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για να σταλεί και πάλι, ακόμη πιο εκκωφαντικά, το μήνυμα καταδίκης των πολιτών για την κυβερνητική πολιτική, ώστε να μην υπάρξει καμία δυνατότητα αμφισβήτησής του από την κυβέρνηση.
Αλλά πολύ περισσότερο καλούμε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τους υποψήφιους που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία προς όφελος των τοπικών κοινωνιών ως έμπρακτη απόδειξη απόρριψης της πολιτικής του Μνημονίου και της κυβέρνησης.
Και ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Παρά τις όποιες απεγνωσμένες απόπειρες αποπολιτικοποίησης του β΄ γύρου από το ΠΑΣΟΚ, το μήνυμα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών θα είναι και πάλι εξόχως πολιτικό. Οι πολίτες στέλνουν ηχηρό πολιτικό μήνυμα και απάντηση στον a la carte πολιτικό εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό κανείς δεν μπορεί ούτε να το παραβλέψει ούτε να το διαστρεβλώσει. Και βεβαίως δεν μπορεί να το αλλοιώσουν οι απέλπιδες προσπάθειες αποπολιτικοποίησης που επιχειρεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.