Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Μόλις πήραν τα έπιπλα στο Υπουργείο άρχισε η σκληρή δουλειά...

Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδας Τσουρή. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», η κυρία Τσουρή αναγκάστηκε να μετακομίσει με τους συνεργάτες της στο παλαιό κτήριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι, καθώς ο υπουργός, Γιάννης Διαμαντίδης, επέλεξε το ολοκαίνουριο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη.
Μόλις πήραν τα έπιπλα στο Υπουργείο άρχισε η σκληρή δουλειά...
Διαταγές για συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής εργασίας εκτός ωραρίου !!!
Το έχετε ξανακούσει αυτό;;;  Για όλα.. υπάρχει η πρώτη φορά
Δείτε τι λέει το πιο κάτω έγγραφο: "Να απασχοληθεί υπερωριακά και πέραν του κανονικού ωραρίου...από  12-10-2010 ως 31-12-2010"
Με το ζόρι και προκαταβολικά αναγκάζεται να κάνει υπερωρίες (Δντης) από 12 Οκτ ως 31 Δεκ.2010 ....
 Στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, μέχρι και υπερωρίες τις νυκτερινές ώρες κάνουν !!!
 
Όλες αυτές οι απίστευτες "υπερωρίες" ημέρα και νύχτα μας στοίχισαν ούτε λίγο ούτε ούτε πολύ 115.000 ευρώ για δυο μήνες !!


Η φτήνια τρώει τον παρά.. Φάτε μάτια ψάρια..
ΟΧΙ κύριοι δεν τα φάγαμε και δεν τα τρώμε μαζί, ΜΟΝΟΙ σας τα τρώτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.