Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Εντυπωσιακές-ξεχωριστές συμμετοχές ιδρυτικών στελεχών στο κόμμα της Ντόρας


Μετά τον Μαυρίκη που "λένε" ότι θα διαγραφεί..έχουμε και άλλες εντυπωσιακές-ξεχωριστές συμμετοχές ιδρυτικών στελεχών στο κόμμα...
Δείτε τι γράφει η ελληνική ηλεκτρονική έκδοση του τουρκικού TRT, για το κόμμα της Ντόρας...
"Μεταξύ των ιδρυτικών στελεχών του κόμματος βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Ροδόπης δικηγόρος İlhan Ahmet και ομάδα Τούρκων της Δυτικής Θράκης που έχουν αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία.
Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος Δημοκρατικής Συμμαχίας σημειώθηκε ότι στην Τουρκία θα κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.