Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Να παραιτηθείτε κ. Υπουργέ, γιατί είχατε δηλώσει: "Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας"


13/6/2010
Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση για πρόσθετα μέτρα:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς δηλώσατε ότι αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα είστε αυτός που θα τα λάβει. Γιατί κ. Υπουργέ;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Εξέφραζα το αυτονόητο. Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας - και όλοι θα κριθούμε γι αυτό. Όμως, να ξέρετε ότι είμαι πεισματάρης και δεν εγκαταλείπω τη μάχη.

Δείτε τώρα την χθεσινή δήλωση του Eurogroup για τα πρόσθετα μέτρα στην Ελλάδα...

Τι μας λέει η δήλωση:

"Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζουμε την ισχυρή δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να αναλάβει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα
στον προϋπολογισμό του 2011, προκειμένου να επιβεβαιώσει το φιλόδοξο στόχο για έλλειμμα € 17 δις τον επόμενο χρόνο.
Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή καθορίζει τις λεπτομέρειες των εν λόγω πρόσθετων μέτρων στον προϋπολογισμό του 2011 καθώς και στο αναθεωρημένο μνημόνιο .
Εμείς τονίζουμε ιδιαίτερα την ανάγκη για περαιτέρω μειώσεις των δαπανών, καθώς και την επιτάχυνση και εμβάθυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ιδίως στον τομέα της φορολογίας, στις αγορές εργασίας, το επιχειρηματικό περιβάλλον, την υγειονομική περίθαλψη και την αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης."
 
Τι έχετε να μας πείτε τώρα κ. Παπακωνσταντίνου;
Εσείς είχατε δηλώσει : Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας - και όλοι θα κριθούμε γι αυτό
Άραγε έχετε κάνει καλά την δουλειά σας, αφού παίρνετε πρόσθετα μέτρα;
Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα είστε αυτός που θα τα λάβει, είχατε πει...
Κάντε λοιπόν το αυτονόητο και παραιτηθείτε κ. Υπουργέ..
Αποτύχατε παταγωδώς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.