Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Τολμηρός ο νέος..

Iδιαίτερα τολμηρός φάνηκε ο νεαρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης  Πέτρος Εγγλέζος, διαλέγοντας να κάνει προεκλογική ομιλία… 
Τη στιγμή βέβαια που τα «πάρτυ γνωριμίας» είναι περισσότερο δημοφιλή  μεταξύ των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.
Περισσότερα από 1000 άτομα κάθε ηλικίας  συγκεντρώθηκαν  για να ακούσουν τις προτάσεις και το όραμα του υποψηφίου για μια Θεσσαλονίκη πιο δυνατή,  με μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, μια Θεσσαλονίκη με μέλλον..

Τελικά φαίνεται πως η νέα γενιά με τον ενθουσιασμό, τις φρέσκιες ιδέες , την διάθεση και την όρεξη της για δουλειά θα δώσει δυναμικό παρόν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. ..    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.