Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Ερντογάν: Οι συνομιλίες για το Αιγαίο είναι σε εξέλιξη....

O Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν αρνήθηκε δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο.  

Ο Ερντογάν είπε "Δεν υπάρχει κάτι σαν συμφωνία για τα 12 ναυτικά μίλια. Οι συνομιλίες είναι σε εξέλιξη με την Ελλάδα. Τα δυο μέρη θα κάνουν κοινή δήλωση, αν μια συμφωνία επιτευχθεί. 
Αυτό είναι εκτός πάσης ερώτησης την παρούσα στιγμή. 
Εξουσιοδοτημένοι προσωπικό συνεχίζει τις συνομιλίες. 
Θα κάνουμε τις απαραίτητες δηλώσεις όταν φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο" 
(http://www.todayszaman.com/)

"Ευτυχώς" που μας ενημερώνει ο Ερντογάν...
Για τις συζητήσεις και τις εξελίξεις στο Αιγαίο.
Βλέπετε ο δικός μας πρωθυπουργός είναι πολύ απασχολημένος.
Πάντως μας είπε ξεκάθαρα ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και γίνονται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.
Τώρα τι συζητάνε ;;
O Θεός και η ψυχή τους.
Θα μας πει πάντως ο Ερντογάν όταν θα τελειώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.