Διλήμματα, Τελεσίγραφα, Απειλές οι Έλληνες ΔΕΝ δέχονται...

Με αναφορά στις πρόσφατες απαράδεκτες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πάγκαλου, σχετικά με τους στρατιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησε την ομιλία του χθες ο Κώστας Αγοραστός.
Δείτε το σχετικό VIDEO με απόσπασμα από την ομιλία και εικόνες από την μεγαλειώδη συγκέντρωση των Λαρισαίων.


Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του ΔΩΛ (άλλος τόσος ήταν ο κόσμος που βρισκόταν εκτός του Ωδείου).
Ο κ. Κώστας Αγοραστός μίλησε σε προσωπικό ύφος επαναβεβαιώνοντας την προσήλωσή του «σε πατροπαράδοτες αρχές και αξίες. Εμείς μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι προσφορά. Ότι χρειάζονται θυσίες, προσωπικές, οικογενειακές, για να είσαι διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Να είσαι κοντά του όταν σε χρειάζεται, κάθε ώρα και στιγμή. Να μπορεί να σε βρει και να σου μιλήσει όταν σ’ έχει ανάγκη. Να είσαι αποτελεσματικός και ωφέλιμος στον τόπο. Να ενώσεις και να πορεύεσαι στο πλευρό της κοινωνίας, όχι απέναντί της. Έτσι, αντιλαμβάνομαι εγώ τα κοινά, την αυτοδιοίκηση. Ας με πουν ιδεολόγο, ας με πουν ρομαντικό… Εγώ, σ’ αυτές τις αξίες γαλουχήθηκα, σ’ αυτές πιστεύω, αυτές υπηρετώ», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος.

Διλήμματα, Τελεσίγραφα, Απειλές οι Έλληνες ΔΕΝ δέχονται...



Σχόλια

  1. Πίστες Μπλε!

    http://1.bp.blogspot.com/_SYRDRclMq4Q/TMpzGC1wbfI/AAAAAAAAAS4/FruW7RC-acU/s400/pappist2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.