Γη δεν μπορούμε να αγοράσουμε στην Τουρκία..αλλά την στηρίζουμε...

Πλήρης στήριξη από Ελλάδα και Ουγγαρία, για ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε..

Η χώρα μας, σύμφωνα με το ρωσικό TRT  , σε συνεργασία με την Ουγγαρία στηρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Μάλιστα ο κ. Δρούτσας με τον Ούγγρο ομόλογό του συμφώνησαν ότι,
κατά κατά την Ουγγρική προεδρία της Ε.Ε, θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την αναβίωση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, που τώρα βρίσκονται σε στασιμότητα.
Ο κ. Δρούτσας ανέφερε ότι μετά τις εκλογές η Τουρκία θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γίνει για τον σκοπό αυτό, μια ειδική σύνοδος κορυφής της Ε.Ε .

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.