Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ούτε στα μάτια δεν μπορούν να μας κοιτάξουν..

"Ανοίγουμε και αντιμετωπίζουμε με θάρρος κάθε θέμα που δυσχεραίνει τη ζωή των πολιτών. Είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους πολίτες, όπως είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αλλά και στους εταίρους μας. Και αυτή η ειλικρίνεια χτίζει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης. Κοιτάζουμε κατάματα κάθε πρόβλημα με τη βούληση να μην μείνει τίποτε άλυτο. Κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια.
Aυτά προσπάθησε να πεί-διαβάσει ο κ. Πεταλωτής..
Και λέμε προσπάθησε γιατί όπως θα δείτε στο VIDEO, όταν έφθασε στο "κοιτάζουμε κατάματα", χάθηκε η μπάλα..
Ούτε στα μάτια δεν μπορούν να μας κοιτάξουν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.