Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό το μωρό...

Αυτό το μωρό στα χέρια του πατέρα του, έμελλε να "πετάξει" την "δυναστεία" των Παπανδρέου, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
-Πρώτα είπε ψέμματα στον Ελληνικό λαό το 2009 ότι "υπάρχουν τα λεφτά",  "ακρωτηρίασε" στην συνέχεια τις συντάξεις και τους μισθούς, αύξησε την ανεργία, ξεχαρβάλωσε το κράτος και παρέδωσε την χώρα και την εθνική κυριαρχία στις Εβροαγορές των Μνημονίων. 
-Τώρα "ισχυρίζεται" ότι είναι η μόνη "Οδός Σωτηρίας", είναι δηλαδή ο "ΩΝ" (ο Μεσσίας) και το "ποίμνιο" του, δηλαδή εμείς, πρέπει να τον ακολουθεί τυφλά, να του δείχνει πίστη-μεταφυσική άποψη-και να τον "λιβανίζει" σε όλες τις "λειτουργίες της Δημοκρατίας" μας, όπως αυτή την επόμενη και μεθεπόμενη; Κυριακή.
Μωρό μου καλομαθημένο-κούνια που σε κούναγε-δεν σε δίδαξαν καλά φαίνεται και θα κακοπεράσεις από εδώ και πέρα.
-Τι θα πω ρε εφέτος στα εγγόνια μου, χωρίς το τελευταίο μου μηνιάτικο(Δ.Χ)  του έτους ;
 Να περιμένουν τα Χριστούγεννα του 2013 και την Πρωτοχρονιά του 2014 και....του 2020 το δωράκι τους και τον καθιερωμένο μποναμά, για να χαρούν ;
Και που ξέρω φίλε αν θα ζω-κτύπα ξύλο-αλλά και εσύ ο "εγγυητής", του χρόνου και στους επόμενους χρονικούς ορίζοντες  που βάζεις την "αποκατάσταση" των συντάξεων ;
-Λόγω ηλικίας Γιωργάκη μου-δεν είσαι δα τζόβενο-το τελευταίο πράγμα που έπρεπε να πειράξεις ήταν οι συντάξεις
Κυρίως όμως, γιατί η σύνταξη ως προϊόν εναλλακτικής αποταμίευσης(αναγκαστικής) και επένδυσης, όπως τα ρευστά διαθέσιμα και τα ακίνητα, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο το οποίο βάσει του Συντάγματος, δεν είχες δικαίωμα να "κατάσχεις", όπως δεν έπραξες με τις πανάκριβες εξοχικές κατοικίες του Αλογοσκούφη και του Παπακωνσταντίνου, που απέκτησαν με τις "αποταμιεύσεις" τους στην Πάρo.
Κατάλαβες ;

Γ.Δ

Σχόλια

  1. Αυτό το μωρό (εξ ου και μωρία) ήρθε και το παίζει ράφτης και ετοιμάζει ένα κοστούμι για τον καθένα...

    Το θέμα είναι να του αδειάσουμε τα χέρια για να μην έχει ούτε ύφασμα, ούτε ραφτικά, κι ας πάει να αλλάξει επάγγελμα.
    Μόνο κουρέας μη γίνει κι έρθει να μάθει κούρεμα στου κασίδη το κεφάλι...

    Ξυπνήστεεεεεεεεεεε Ελληνες, μας αξίζει κάτι καλύτερο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.