Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Όργιο σπατάλης στην Κυβέρνηση


2.500 ευρώ μας στοιχίζει το κινητό του κου Μαζί τα φάγαμε...

Η φαεινή ιδέα της "διαφάνειας" σε όλα που είχε ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει και εξωφρενικές δαπάνες των κυβερνώντων που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μαθαίναμε ποτέ.
Μιλάμε για αλόγιστη σπατάλη σε κινητά τηλέφωνα του κυρίου Αντιπροέδρου,ρεύμα του πρωθυπουργικού γραφείου,ως και καθαρισμό κουρτινών των γραφείων  του 8ου και 9ου ορόφου του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κι άλλα πολλά.
Αν νομίζετε πως είστε ψύχραιμοι και δεν κινδυνεύετε από....
πίεση,εγκεφαλικά και άλλα συναφή ανοίξτε τη σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και διαβάστε όλες τις πρόσφατες Κυβερνητικές δαπάνες.
Πέρα από το αδικαιολόγητο όργιο σπατάλης στις δύσκολες μέρες που περνάει ο λαός και δεν ντρέπονται να δημοσιοποιούν έχουμε δυο αποριούλες.
Πρώτον:όλοι γνωρίζουμε πως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκδίδονται ανά δίμηνο.Εδώ πως γίνεται στο γραφείο του πρωθυπουργού το αστρονομικό ποσόν των 3.800 ευρώ να περιλαμβάνει μόνο ένα μήνα κατανάλωσης από 24/9/2010 έως 24/10/2010;
Δεύτερον:Μας έλεγαν ότι οι βουλευτές δικαιούνται 200 ευρώ μηνιαίως για κινητό τηλέφωνο.Εν προκειμένω ο κύριος Αντιπρόεδρος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.Πως δικαιολογείται και δίνεται εντολή πληρωμής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.