Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Αντιπολίτευση στην Ιρλανδία: Δεν αναγνωρίζουμε καμμία συμφωνία με την Τρόικα

Μάλλον δεν έχουν ΛΑ.Ο.Σ και Ντόρα στην Ιρλανδία ...

2 σχόλια:

 1. Μάλλον δεν έχει και Σαμαρά, ε;
  "Δεν αναγνωρίζουμε καμιά συμφωνία", όχι "μόλις βγούμε θα τιμήσουμε την συμφωνία".
  Έτσι δεν είναι φίλε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ Φίλε,
  Το θέμα είναι να ΜΗΝ υπογαφεί μια συμφωνία σαν την δική μας και μάλιστα με επαχθείς όρους, όπως παραδέχτηκε και ο κ. Παπανδρέου, μιας και θέλει να τους αλλάξει!!
  Αν υπογραφεί μετά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, δεδομένου ότι οι όροι-δεικλίδες που υπάρχουν, δεν επιτρέπουν την μη τήρηση της σύμβασης.
  Αυτή είναι η διαφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.