Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Οι αφισοκολλήσεις είναι παράνομες κύριε Παπατόλια;

Ο 'θιασώτης' της Πράσινης Ανάπτυξης και της ανακύκλωσης, υποψήφιος περιφερειάρχης του Πα.Σο.Κ. στη Θεσσαλία, Παπατόλιας, ρυπαίνει το περιβάλλον με εκατοντάδες αφίσες αδιαφορώντας φυσικά για τις όποιες συνέπειες που έχουν οι πράξεις του.

Προφανώς ο κος Παπατόλιας θεώρησε ότι κάνει προεκλογική καμπάνια το 1980, όταν ακόμα ήταν μόδα οι αφίσες και οι κομματικοί χώριζονταν σε αφισοκολλητές και μη.
Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες που προσβάλλουν...
όλους μας, πλην των ανθρώπων με οικολογική συνείδηση.

Αν νομίζει ο κος Παπατόλιας ότι έτσι πετυχαίνει οποιαδήποτε μορφής διαφήμιση για τον συνδυασμό του τότε να του απαντήσουμε πως ναι... πετυχαίνει... Αγανάκτηση και εκνευρισμό.

Εκτός όλων των παραπάνω, γνωρίζει άραγε ότι είναι παράνομη η αφισοκόλληση και διώκεται;

Αλλά θα μας πείτε..
Είναι κομματικός, κυβερνητικός, υποψήφιος, ποιός θα τον πειράξει; http://paspartoy.blogspot.com/2010/11/blog-post_7473.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.