Το ταξίδι στο Μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει...

Με ξεκάθαρη ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα, με σαφέστατο αντί-Μνημονιακό χαρακτήρα, με κοινωνικές αναφορές και προτάγματα δίπλα στον Πολίτη, που υποφέρει και στενάζει, απέναντι στην αποθέωση της κομματικής κοπτοραπτικής του πετσοκομμένου οικονομικού Καλλικράτη της υποτακτικής Κυβέρνησης, που μεθοδικά μας εγκλώβισε στο γύψο του επαχθέστατου Μνημονίου. Με φλόγα, δύναμη και πάθος, άφθαρτος, που δεν χρωστά σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ταρακουνά συθέμελα το φθαρμένο πολιτικό κατεστημένο με τα γερασμένα πολιτικά μορμολύκεια που το απαρτίζουν στα βαλτωμένα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα.
Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο και τον πολεμούν από την πρώτη στιγμή με αδυσώπητη μανία οι συμμαχίες των βολεμένων, των πολιτικών ζόμπυ του Μνημονό-ΠΑΣΟΚ, η πριγκιποφεουδάρχισσα Ντόρα, ο παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωλοτούμπας και του λαϊκισμού Καρατζαφέρης, ο ΔούρειοΔημαράς, ο Πρύτανης της "ντόπας" Σγουρός και οι τηλέ-εργολάβοι γκαιμπεζολοπροπαγανδιστές της δικτατορίας του Μνημονίου.
Να λοιπόν γιατί αποτελεί την πλέον αντισυμβατική επιλογή, που μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται και θηρεύουν τα κινηματικά της χαρακτηριστικά. Το νέο και το καινούργιο απέναντι στο μεσαιωνικό παλιό και στο καμουφλαρισμένο ΠΑΣΟΚ. Το όραμα και η ελπίδα απέναντι στο φόβο και τη δειλία. Η αξιοκρατία και η αξιοσύνη απέναντι στην οικογενειοκρατία και τον νεποτισμό. Το ταξίδι στο Μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει...

Σχόλια