Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Ρε τους ψεύτες τους Τούρκους....


Δείτε τι γράφει σήμερα η   Today's Zaman  

Μιλάει για ένα μείγμα σιωπηλής εργασίας και διπλωματίας σε όλα τα επίπεδα, η οποία οδηγεί  πολιτικούς παρατηρητές να πιστεύουν ότι αναμφισβήτητα κάτι συμβαίνει-κινείται,  προς την επίλυση διαφορών πολλών δεκαετιών μεταξύ των δυο χωρών...
Ειδική αναφορά-μνεία κάνει ο συντάκτης του άρθρου, στην επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ κ. Ελευσινιώτη και στο τι διημείφθη στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον Τούρκο ομόλογό του.

Δείτε τι λέει η Zaman για τις συζητήσεις του κ. Ελευσινιώτη

Σύμφωνα με την Zaman ο κ. Ελευσινιώτης στις επαφές με τον Τούρκο ομόλογό του, πρότεινε μια συμφωνία κυρίων όπου τα πολεμικά πλοία θα αποφεύγουν προστριβές, στα αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. ώστε να μειωθεί  ένταση στο Αιγαίο..
Αναφέρει επίσης η εφημερίδα ότι υπήρξε και άλλη συνάντηση με τον Τούρκο ΑΓΕΕΘΑ. Πίσω απ τις κλειστές πόρτες συζητήθηκε ότι οι δυο ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να υιοθετήσουν μια σειρά μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ακολουθώντας το παράδειγμα που τέθηκε από τους πολιτικούς.

Είναι δυνατόν να είπε τέτοια πράγματα και να έκανε τέτοιες προτάσεις ο κ. Ελευσινιώτης;;
Έχουμε μυστική διπλωματία, συζητάμε για το Αιγαίο, τα χωρικά ύδατα, την αιγιαλίτιδα ζώνη.....
Μάλλον γράφουν ότι θέλουν οι Τούρκοι...
Ρε τους ψεύτες τους Τούρκους....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.