«Πότε θα φθάσει το τρένο στο Δυρράχιο, κ. Παπατόλια;»

«Με το πρόγραμμα ποιας παράταξης συμφωνεί ο κ. Παπατόλιας ο οποίος μέχρι την περασμένη Κυριακή δήλωνε ότι μόνο η δική του παράταξη έχει πρόγραμμα;»
Το ερώτημα αυτό θέτει σε ανακοίνωσή του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Αγοραστό.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται:
«Ο κυβερνητικός υποψήφιος Περιφερειάρχης, στηριγμένος με πολλά μέσα από την κυβέρνηση, συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα με προσωπικές επιθέσεις, με χιονοστιβάδα υποσχέσεων, με πρακτικές που εκπλήττουν τον κάθε καλόπιστο πολίτη.
Αλαζονεία, φιλαυτία, εγωισμός, κινδυνολογία, μένος στα όρια της παράκρουσης.
Δεν τον ακολουθούμε. Γιατί εμείς δεν θέλουμε την πόλωση. Θέλουμε όμως να απαντήσει υπεύθυνα στους Θεσσαλούς:
-Με το πρόγραμμα ποιας παράταξης συμφωνεί ο κ. Παπατόλιας ο οποίος μέχρι την περασμένη Κυριακή δήλωνε ότι μόνο η δική του παράταξη έχει πρόγραμμα;
-Πως θα αντιμετωπίσει την ανεργία που θεριεύει στη Θεσσαλία (ξεπέρασε το 13,1%) δίνοντας… e- mail στους ανέργους; Τι έκανε επί 4 χρόνια για την ανεργία στη Μαγνησία που κατά περιοχές (Νέα Ιωνία) προσεγγίζει το 30%
-Πως υπόσχεται σιδηροδρομική σύνδεση της Θεσσαλίας με το… Δυρράχιο της Αλβανίας, την ώρα που η κυβέρνηση η οποία τον στηρίζει προχωρεί στο πλαίσιο του Μνημονίου:
-στην περικοπή δρομολογίων του ΟΣΕ στη Θεσσαλία,
-την κατάργηση των μειωμένων εισιτηρίων για φοιτητές, άτομα με αναπηρία και πολύτεκνους»
- τη σημαντική αύξηση των εισιτηρίων για όλους τους Έλληνες,
-τη μεγάλη μείωση στις αποδοχές των εργαζομένων του ΟΣΕ.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Παπατόλιας όχι μόνο δεν έχει πρόγραμμα για τον τόπο μας, αλλά αντίθετα, έχει συγκεκριμένη κρυφή ατζέντα στο πλαίσιο του Μνημονίου:
-την επιβολή νέων φόρων και εισφορών στους Θεσσαλούς,
-την κατάργηση υπηρεσιών του τομέα της κοινωνικής πρόνοιας,
-τις απολύσεις
-την υπονόμευση των αγώνων των Θεσσαλών».

Σχόλια