Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Φτάνει πια !!!

Τα μηνύματα υπάρχουν για να αποστέλλονται.
Τα μηνύματα όμως είναι ανθρώπινα, άρα σχετικά και υποκειμενικά.
Όταν τα άθροισμα της πλειοψηφίας υποκειμενικών απόψεων κατατείνει στο ίδιο συμπέρασμα, μιλάμε για το βασικό μήνυμα.
Διεγράφη μια μεγάλη πορεία γενικά, για τη νέα ΝΔ του Σαμαρά και ιδιαίτερα στην Αττική. Από την απαξίωση και το ναδίρ στην προ των πυλών επικράτηση. Αν τελικά ο  νυν Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός ηττηθεί, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα ελληνικά εκλογικά χρονικά.
Γιατί υπό την απειλή της απώλειας της πλειοψηφίας των περιφερειών, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ο πρωθυπουργός εξέφρασε «τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει με τον περιορισμό της σπατάλης» κατά τη διάρκεια σύσκεψης με το οικονομικό επιτελείο στο γραφείο του στη Βουλή.
«Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών».

Στο παρά ένα, προσπαθεί να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των καλόπιστων.
Από Δευτέρα, οι απολύσεις θα ονομασθούν «αύξηση της ανταγωνιστικότητας χρεωμένων δημόσιων επιχειρήσεων» οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, “εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου”, η αύξηση του ΦΠΑ “μετάταξη στον υψηλότερο συντελεστή”.
Μία απάντηση υπάρχει: φτάνει πια!!!
Και μία τακτική: λίγη ακόμη προσπάθεια,  λίγη ακόμη περίσκεψη, λίγη ακόμη ενατένιση του κοντινού μέλλοντος μας.
Λίγο ακόμα!!!
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.