Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Είναι "φως - φανάρι" ότι διαβάζουν σωστά το μήνυμα !!!

Τί ήθελαν να πουν οι 1.100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ;;;
Ποιο μήνυμα έστειλε ο λαός  στην κυβέρνηση ;;;
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου κ.Πεταλωτή όλοι αυτοί που ΔΕΝ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ήθελαν το "κακό " της χώρας...
ι πολίτες απέτρεψαν την είσοδο της χώρας σε μια περιπέτεια πολιτικής αστάθειας" μας λέει ο κ. Πεταλωτής...
Πώς την απέτρεψαν ;;;
Μα δίνοντας το (ανέλπιστο πριν λίγες μέρες) εκπληκτικό ποσοστό του 24,06%  στον υπ. Περιφερειάρχη κ. Σγουρό του ΠΑΣΟΚ ...!!!
Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ πολίτες λοιπόν που ψήφισαν τον κ. Σγουρό μας έσωσαν από την πολιτική αστάθεια που θα μας έριχνε ο πρωθυπουργός προκηρύσσοντας εκλογές ΑΝ δεν τον ικανοποιούσε το αποτέλεσμα ...
Ευτυχώς ικανοποιήθηκε και ο Πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ με αυτό το ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ 24,06 % ...
Τρέμω στην ιδέα του ΤΙ θα γινόταν ΑΝ ο κ. Κικίλιας έφερνε ένα ποσοστό 24.07 % ...
Ευτυχώς έφερε ΜΟΝΟ 20,43 % και έτσι ο "δήθεν αντιμνημονιακός παροξυσμός της ΝΔ" έπεσε στο κενό ...


http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_5001.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.