Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: "Η Ντόρα φοράει παντελόνια", το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του κόμματός της!
"Η Ντόρα φοράει παντελόνια"

Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα με το οποίο θα κατέβει στις εκλογές το κόμμα της Ντόρας, που θα ονόμαζεται "Δημοκρατική Ελλάδα" η "Νέα Ελλάδα".

Στόχος του στρατηγείου της είναι να καταδείξει ότι η Ντόρα κρατάει το λόγο της, είναι αξιόπιστη και "πιο άντρας" από τους άρρενες πολιτικούς ηγέτες, όπως ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πατρότητα της  ατάκας "η Ντόρα φοράει παντελόνια", ανήκει στη Χίλαρυ Κλίντον και ειπώθηκε σε πρόσφατη συνάντησή της με εκπροσώπους της Ομογένειας.

Η Ντόρα το πληροφορήθκε και αποφάσισε να το κάνει κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής της καμπάνιας.


Εξάλλου όπως τονίζουν από το επιτελείο της, η Χίλαρυ υπογάμμισε το αυτονόητο, εαν σκεφθεί κανείς ότι ο Καραμανλής, ετράπη σαν γυναικούλα σε φυγή, ο Σαμαράς είναι μέσα λιοντάρι κι έξω κότα κι ο Γιωργάκης δεν κρατάει το λόγο του, άρα δεν τιμά τα πανταλόνια του-βλέπε λεφτά υπάρχουν, δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ κλπ.

Το σύνθημα "η Ντόρα φοράει παντελόνια" σε μια συγκυρία που η χώρα έχει ανάγκη παντελονάτο ηγέτη, μπορεί να περάσει εύκολα στις μάζες και να δώσει τροφή και σε κωμικούς -σκιτσογράφους ώστε να παρουσιάζουν τους Καραμανλή, Παπανδρέου και Σαμαρά σαν μια παρέα από 3 σκληροτράχηλα αγόρια που πήγαν εκδρομή στο Brokeback mountain!

Xαμός θα γίνει!...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.