Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Ερώτηση: Πόσο θα κρατήσει η κρίση;; Πόσο θα υποφέρει ο λαός; Απάντηση: μπλα μπλα μπλα..

Απόσπασμα από την συνέντευξη του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εκπομπή του BBC «Hardtalk» (Τετάρτη 17 Νοεμβρίου).
Δείτε τις σαφείς και καθαρές ερωτήσεις του δημοσιογράφου.
Προσέξτε την επιμονή του για το πόσο θα διαρκέσει η κρίση.
Απάντηση πάντως στην ερώτηση αυτή, για το πόσο θα υποφέρει ο λαός δεν θα δείτε, όσο και αν περιμένετε.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπήρξατε όμως ειλικρινής με τον Ελληνικό λαό; Τους είπατε πόσο οδυνηρή είναι η κατάσταση και πόσο θα κρατήσει η κρίση;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Υπήρξα απόλυτα ειλικρινής με τον Ελληνικό λαό και…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Για πόσο καιρό θα υποφέρει ο λαός;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Αφήστε με να συνεχίσω.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Φυσικά, αλλά ο Ελληνικός λαός θέλει να ξέρει, γιατί δεν πιστεύουν, δεν νομίζουν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ότι υπήρξατε απόλυτα ειλικρινής σε αυτό το θέμα. Πόσο θα κρατήσει αυτή η οδυνηρή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Κατ’ αρχήν, αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε είναι να καταφέρει ξανά η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της. Άρα, δεν αρκεί απλά να περιορίσουμε το χρέος ή το έλλειμμα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Επομένως, δεν θα απολύσετε κανένα από το Δημόσιο;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Είπα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις απασχόλησης. Αλλά μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους, για να περιορίσουμε τις σπατάλες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.