Ο Παπατόλιας επιστρέφει στην Θεσσαλία ;;

Γερακούδη τέλος - Έρχεται ο Παπατόλιας

Aπό το πολύ καλό και πάντα ενημερωμένο larissa net.gr

Οι εκλογές για τις αιρετές Περιφέρειες μπορεί να τέλειωσαν, με το ΠΑΣΟΚ να υπερτερεί με 8 - 5 της ΝΔ, ωστόσο μόλις άρχισαν οι διεργασίες για τις Υπερπεριφέρειες. Η απερχόμενη γενική γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Πόπη Γερακούδη μετρά μέρες στο κτίριο της Σωκράτους στη Λάρισα, ενώ Υπερπεριφερειάρχης ετοιμάζεται να αναλάβει ο κ. Απόστολος Παπατόλιας!
Μετά τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση των 13 διορισμένων περιφερειαρχών. Στη Λάρισα η τελευταία διορισμένη περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Πόπη Γερακούδη θα παραδώσει στον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του διορισμένου Υπερεριφερειάρχη Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου.
Ο διοικητής της Υπερεριφέρειας θα εδρεύει στη Λάρισα και ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση είναι ο νυν Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας. Τη θέση διεκδικούν κι άλλοι «μνηστήρες» όπως υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία, αλλά και ο απερχόμενος Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος. Η υποψηφιότητα Παπατόλια θεωρείται μία από τις πλέον ισχυρές καθώς η «μάχη» που έδωσε με τον Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη μετέτρεψε σε ντέρμπι στο β’ γύρο, κρίνεται απ’ όλους, στρατηγικά επιτυχημένη. Εάν, τελικά, επικρατήσει η υποψηφιότητα Παπατόλια, τότε από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα έχουμε Περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Αγοραστό και διοικητή της Υπερπεριφέρειας τον κ. Απόστολο Παπατόλια. Στην πολιτική όλα είναι ανοιχτά…

Σχόλια