Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Παπατόλιας επιστρέφει στην Θεσσαλία ;;

Γερακούδη τέλος - Έρχεται ο Παπατόλιας

Aπό το πολύ καλό και πάντα ενημερωμένο larissa net.gr

Οι εκλογές για τις αιρετές Περιφέρειες μπορεί να τέλειωσαν, με το ΠΑΣΟΚ να υπερτερεί με 8 - 5 της ΝΔ, ωστόσο μόλις άρχισαν οι διεργασίες για τις Υπερπεριφέρειες. Η απερχόμενη γενική γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Πόπη Γερακούδη μετρά μέρες στο κτίριο της Σωκράτους στη Λάρισα, ενώ Υπερπεριφερειάρχης ετοιμάζεται να αναλάβει ο κ. Απόστολος Παπατόλιας!
Μετά τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση των 13 διορισμένων περιφερειαρχών. Στη Λάρισα η τελευταία διορισμένη περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Πόπη Γερακούδη θα παραδώσει στον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του διορισμένου Υπερεριφερειάρχη Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου.
Ο διοικητής της Υπερεριφέρειας θα εδρεύει στη Λάρισα και ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση είναι ο νυν Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας. Τη θέση διεκδικούν κι άλλοι «μνηστήρες» όπως υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία, αλλά και ο απερχόμενος Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος. Η υποψηφιότητα Παπατόλια θεωρείται μία από τις πλέον ισχυρές καθώς η «μάχη» που έδωσε με τον Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη μετέτρεψε σε ντέρμπι στο β’ γύρο, κρίνεται απ’ όλους, στρατηγικά επιτυχημένη. Εάν, τελικά, επικρατήσει η υποψηφιότητα Παπατόλια, τότε από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα έχουμε Περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Αγοραστό και διοικητή της Υπερπεριφέρειας τον κ. Απόστολο Παπατόλια. Στην πολιτική όλα είναι ανοιχτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.