ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ»

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την Δευτέρα 15-11-10, την επομένη δηλαδή των εκλογών, με γραπτή μου δήλωση εξέφρασα τα συγχαρητήρια μου στο κ. Γιάννη Μπουτάρη.
Την Τρίτη ο κ. Μπουτάρης με επισκέφθηκε στο Γραφείο μου όπου και τον ενημέρωσα για μια σειρά θεμάτων τα οποία μου έθεσε ο ίδιος.
Δυστυχώς την επομένη ημέρα ο κ.Μπουτάρης με σειρά συνεντεύξεων σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών αμφισβήτησε τα στοιχεία που του παρέθεσα, αμφισβήτησε δηλαδή ευθέως την ειλικρίνεια των λεγομένων μου!
Κατόπιν αυτού δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία της ειλικρινούς ενημέρωσης από τον ίδιο τον Δήμαρχο, εν συνεχεία δε της αμφισβήτησης των στοιχείων αυτών από τον κ. Μπουτάρη.
Σε λίγες ημέρες – την 1 Ιανουαρίου 2011 – ο κ. Μπουτάρης θα έχει την δυνατότητα να αντιληφθεί το λάθος των ισχυρισμών του με τα ίδια του τα μάτια».

 http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Σχόλια

  1. Δυστυχως ο κατα φική του ομολογία, αλκοολικός Μπουτάρης εξακολουθει να είναι σουρωμένος, παρά το ότι έχει χρόνια να πιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.