Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Εργοστάσιο με τη σφραγίδα του ΔΝΤ

Δείτε πως θα είναι τα εργοστάσια στην Ελλάδα το 2013 (όταν θα αφήσουμε το μνημόνιο ...)

Διαβάστε απόσπασμα από το άρθρο :  Εργοστάσιο παπουτσιών στην Ινδία
"Οι υπάλληλοι δουλεύουν στην ουσία για ένα κομμάτι ψωμί, ζουν μέσα στα εργοστάσια και μαγειρεύουν εκεί την ώρα εργασίας τους. Για να κοιμηθούν ρίχνουν ένα στρώμα στο διάδρομο του εργοστασίου, έτσι ώστε νωρίς το πρωί να ξεκινούν τη δουλειά χωρίς καθυστέρηση. Εργάζονται 16-17 ώρες την ημέρα.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με ξενάγησε στο εργοστάσιο για να μου δείξει το σύστημα παραγωγής, δίνοντας έμφαση στο πως διατηρούν το χαμηλό κόστος στην παραγωγή.." 


Κάπως έτσι θα καταντήσουμε και έτσι θα λειτουργούν τα εργοστάσια στην Ελλάδα, όταν θα αφήσουμε το μνημόνιο το 2013  !!! 

3 σχόλια:

 1. Αριστο καλο το καλαμπουρι, αλλα πρεπει να εχει ορια. Ντροπη σου για την αναρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Yπάρχει όντως δόση υπερβολής.
  Ο παραλληλισμός έχει σαν σκοπό να μας αφυπνίσει και προστατεύσει από "επαχθείς όρους του μνημονίου", που είπε (επι λέξει) ότι θέλει να καταργήσει ο κ. Πρωθυπουργός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μακάρι να είχαμε εργοστάσια κορόϊδα, κι ας ήταν κι έτσι.
  Αλλά ψηφίσατε το ζαβό της Μαργαρίτας και μετά ντρεπόσαστε και για την ανάρτηση.
  Θα ψοφήσουμε στην πείνα χαχόλοι του ΠΑΣΟΚ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.