Δημαράς: Μισές αλήθειες ή ολόκληρα ψέματα και ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα;

«Είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς, όλων των χώρων. Συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην του Γ. Παπανδρέου, αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο για να κατεβώ», δήλωσε στο Mega ο Γιάννης Δημαράς, μετά το δημοσίευμα της Real News που τον φέρει να συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, πριν θέσει υποψηφιότητα.   ... 
Το ΚΚΕ αντέδρασε άμεσα, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του, ότι «δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ. Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα».
Ο κ. Δημαράς« δεν έτυχε να συναντηθεί μαζί μου. Εξ΄ όσων γνωρίζω είχε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με την κ. Μπακογιάννη πριν την υποψηφιότητά του», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι το κόμμα του δεν τον αντιλαμβάνεται ως «εχθρό» του στην Αττική. «Απλά λέμε την αλήθεια στο λαό ότι δεν είναι η υποψηφιότητα και ο συνδυασμός, ο οποίος θα δημιουργήσει πρόβλημα στο πολιτικό σύστημα».
«Δεν υπήρξε καμία συνάντηση - και πως θα μπορούσε άλλωστε;- μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη και του κ. Γ. Δημαρά», είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοκρατική Αριστερά, επισημαίνοντας ότι «δεν υπήρξε συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον κ. Δημαρά».
Πηγή: Nooz.gr
Ο Δημαράς λοιπόν, που έχει δηλώσει ότι "δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα στην κυβέρνηση" και θέλει να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων ΠΑΣΟΚων είπε ολόκληρο ψέμα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί αρνούνται ότι συναντήθηκαν μαζί του. Μόνο με τον Σαμαρά είχε συναντηθεί πριν θέσει υποψηφιότητα!!!
Τι μένει λοιπόν; Μένει η ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα που είναι στην ουσία ολόκληρη η αλήθεια. Ο Δημαράς δεν είναι τίποτε άλλο από τον λαγό του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές έτσι ώστε να πάρει την περιφέρεια Αττικής που σε κάθε άλλη περίπτωση την είχε χαμένη. Με τον Δημαρά, που ψήφισε τα πάντα στην βουλή σε σχέση με το μνημόνιο, εκτός από την αρχική συμφωνία (στην οποία μάλιστα απλά ψήφισε παρών) οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να έχουν μία παρηγοριά.

Η στρατηγική σχεδίαση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ευφυής. Ήδη ξέρουμε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για εθνικές εκλογές (εκτός αν παγιδευτεί από τις ίδιες του τις δηλώσεις ο πρωθυπουργός με απρόοπτα γεγονότα), όχι γιατί δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί δεν το επιτρέπουν οι κυβερνήτες της χώρας (δηλαδή η τρόικα) και φυσικά γιατί θα ήταν καταστροφικές έτσι κι αλλιώς. Για να το δικαιολογήσουν όμως χρειάζονται τις ψήφους. Και με τον Δημαρά τις έχουν.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αν θα γίνουν εθνικές εκλογές ή όχι. Το πρόβλημα είναι αν θα αλλάξει πολιτική το ΠΑΣΟΚ ή όχι. Γιατί αν δεν αλλάξει, η χρεοκοπία είναι σίγουρη. Το μήνυμα λοιπόν πρέπει να το λάβουν. Όσοι έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν Δημαρά, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ψήφος στον Δημαρά είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Έτσι θα ερμηνευτεί από τους ίδιους. 

http://vaspersview.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Σχόλια