Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Δεν αποκλείει παραίτηση η Κατσέλη, ενώ “φωτογραφίζει” βαθιά λαρύγγια εντός κυβέρνησης…

Δεν αποκλειει το ενδεχόμενο παραίτησης η Λούκα Κατσέλη εάν συνεχίσει να δέχεται πιέσεις με πρόσχημα τα συμφωνηθέντα στο μνημόνιο. Ξεκαθαρίζει δε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα συνεχίσει την πολιτική Λοβέρδου με τους θεατρινισμούς στις κάμερες και την εκχώρηση των πάντων στο ημίφως των διαπραγματεύσεων.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Κατσέλη μπαίνει στο στόχαστρο. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά ενώ τις δύο προηγούμενες το θέμα έφτασε στον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος κάλυψε την υπουργό. Τι σημαίνει “κάλυψη”; Ότι δεν άσκησε ο ίδιος πιέσεις στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε μαζί της ώστε η Λούκα να αλλάξει πλεύση ευθυγραμμιζόμενη με την γραμμή Παπακωνσταντίνου. To ϊδιο επαναλήφθηκε και χθες με την τελευταία τους συνομιλία για το άρθρο της στο Βήμα.
Η ίδια βέβαια φωτογραφίζει ευθέως δύο πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου ως “βαθιά λαρύγγια” και “πρόθυμους” να δείξουν στην Τρόικα την αφοσίωση τους στηλιτεύοντας κάθε παραστράτημα της.
Ποιοί είναι αυτοί οι δύο “πρόθυμοι” υπουργοί;
Μα τους αναφέραμε στο άρθρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.